VAIMOVALLANKUMOUS

OLET TÄYDELLINEN. HALUAN EROTA. Sosiaalisiin normeihin ja ympäristön odotuksiin kyllästynyt Anni haluaa erota täydellisestä miesystävästään. 

Anni ja Mika ovat olleet yhdessä 10 vuotta, eikä arki enää ole kovin hohdokasta. Anni ei myöskään ole varma, rakastaako hän enää Mikaa. Kun Mikan järjestämä täydellinen päivä päättyy huonoimmalla mahdollisella tavalla, päättää Anni matkustaa parhaan ystävänsä, Irenen, luokse New Yorkiin miettimään seuraavaa siirtoa. 

Yhdessä ystävykset suunnittelevat Annin elämälle business planin, joka auttaisi Annia ymmärtämään mitä hän elämältään haluaa. Mutta sekään ei tunnu riittävän. Anni jatkaa kipuilua. Irenen pakottamana Anni päätyy niin Tinder-treffeille kuin ylellisiin morsiusliikkeisiin kokeilemaan hääpukuja. Lopulta Anni päättää järjestää Mikalle täydelliset treffit, mutta mikään ei mene kuten hän oli suunnitellut. Annin viikko New Yorkissa huipentuu asioiden onnelliseen ratkeamiseen Empire State Buildingin näköalatasanteella.

Vaimovallankumous on hauska, viihdyttävä ja anarkistinen käänteinen romanttinen komedia, joka kutkuttaa nauruhermoja useaan otteeseen.

10-osainen äänikirjasarja on kuunneltavissa Storytelissa. Ensimmäinen tuotantokausi on käännetty puolaksi.